Shopping‎ > ‎

Buurtwinkels


Economisch Huis zet buurtwinkels in de kijker met eigen logo en handig stratenplan.


Het Economisch Huis Oostende pakt uit met een campagne om de buurtwinkels te promoten. De Oostendse buurtwinkels krijgen een eigen logo. Voor elke wijk van de Stad aan Zee wordt er ook een handig stadsplan gemaakt.

‘Met deze campagne willen we de buurtwinkels promoten’, stelt de voorzitter van het Economisch Huis Oostende. ‘Buurtwinkels zijn nodig om aangename en leefbare buurten te behouden. Ook op het vlak van sociale controle en veiligheidvervullen de plaatselijke handelszaken een belangrijke rol: een handelaar is de eerste wijkagent.'


Voor de promotiecampagne van de buurtwinkels werd een passend logo ontworpen. Dit logo staat ook op een handige stadsplan. ‘Naast een overzicht van de straten bevat dit plan ook informatie over de handelaars en vrije beroepen in het stadsdeel in kwestie.’

Met deze kaartjes wil het Economisch Huis nieuwe bewoners bekend maken met het gevarieerde netwerk van handelszaken in hun buurt. Ook de immokantoren verspreiden de nieuwe plannetjes van de buurtwinkels.


Deze actie is complementair aan de acties voor het centrum rond shoppen op zondag en het project in de Belle Epoquewijk.

 
RECHTZETTING 
Hieronder vindt u de aanpassingen / toevoegingen voor de kaartjes van de Buurtwinkel.
Van zodra deze opnieuw in druk gaan, worden deze aangepast.