Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Zomerbraderie vindt plaats in het hele centrum van Oostende

Geplaatst 15 jul. 2014 06:44 door Ilse Snick
Voor het eerst vindt de zomerbraderie van eind juli dit jaar plaats in alle centrumstraten van Oostende. Een andere nieuwigheid dit jaar is dat de braderie drie dagen duurt in plaats van vier dagen. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli kun je koopjes doen bij de handelaars van de Kapellestraat, Adolf Buylstraat, Christinastraat, Wittenonnenstraat en de omgeving Monaco, Mijnplein en Groentenmarkt.

Met de vzw Centrummanagement opteren we voor kwaliteit met de braderies. Er is streng geselecteerd in het bestand van de externe standhouders zodat alleen kwaliteitsproducten aangeboden worden. Door de braderie uit de breiden naar alle centrumstraten willen we er een gezellig shoppinggebeuren van maken. Oostende is dé Shoppingstad aan Zee en dat zal tijdens het laatste weekend van juli duidelijk merkbaar zijn in het stadscentrum.

Met de zomerbraderie pakt de vzw Centrummanagement voor het eerst uit met haar nieuwe logo. Er werd gekozen voor een logo met als tekst Shop Oostende en de slagzin: Sea, Shop & Fun in eigentijdse frisse kleuren.  Het logo prijkt op de affiche van de braderie en zal ook te zien zijn op middenstraatvlaggen die de winkelstraten zullen opfleuren. Verder zijn ook de website Shop Oostende en de facebookpagina in opmaak.

Wat de braderie betreft willen we de nieuwe kwaliteitseisen ook doortrekken naar de herfstbraderie van begin oktober. Die zal eveneens in het hele winkelgebied plaatsvinden. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 oktober kun je dan in alle centrumstraten alvast de nieuwe wintercollecties proeven.  Zo krijgen alle Oostendse handelaars in de binnenstad de kans om voortaan per jaar zes dagen deel te nemen aan een braderie, in plaats van de vier dagen in het verleden. 

Comments