Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Zomerbraderie in Oostende: niet te missen!

Geplaatst 14 jul. 2015 04:39 door Ilse Snick
Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli vindt de jaarlijkse Zomerbraderie plaats. Tijdens de Zomerbraderie kun je koopjes doen bij de handelaars van de centrumstraten.

De handelaars van de Kapellestraat, Adolf Buylstraat, Christinastraat, Wittenonnenstraat en de omgeving Monaco, Mijnplein en Groentemarkt pakken tijdens het weekend van 24-26 juli uit met de Zomerbraderie. Tal van winkels uit het centrum geven korting en in de winkelstraten is het gezellig shoppen tussen de kraampjes door. De vzw Centrummanagement werkt dit jaar voor de promotie en de organisatie van de Zomerbraderie samen met Toerisme Oostende.

Met de vzw Centrummanagement opteren we voor kwaliteit met de braderies. Er is streng geselecteerd in het bestand van de externe standhouders zodat alleen kwaliteitsproducten aangeboden worden. 

Door de braderie uit de breiden naar alle centrumstraten willen we er een gezellig shoppinggebeuren van maken. Oostende is dé Shoppingstad aan Zee en dat zal tijdens het laatste weekend van juli duidelijk merkbaar zijn in het stadscentrum.

De meeste winkels uit het centrum nemen deel aan de Zomerbraderie. Zo’n 180 handelszaken zijn intussen ingeschreven. Daarvan staan er een 60-tal winkels buiten met een stand. Er zijn ook nog 25 externe standhouders die deelnemen aan de Zomerbraderie.

De promotie van de Zomerbraderie zal onder meer gebeuren door middel van affiches, flyers en een leuk filmpje om te delen via de sociale media. 

Comments