Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Workshop Winkelweb in het Economisch Huis

Geplaatst 1 mrt. 2013 04:44 door Ilse Snick
Het Agentschap Ondernemen en het Economisch Huis Oostende  organiseren op woensdag 6 maart 2013 om 19 uur in het Economisch Huis Oostende een workshop over het project www.winkelweb.be.  Dit West-Vlaamse platform is intussen online en de eerste resultaten zijn veelbelovend.

En er is nog meer: www.hetwinkelweb.be biedt handelaars ook de mogelijkheid om hun eerste stappen te wagen met een online shop.Handelaars die hun eigen mini-website met uitgebreide productcatalogus  willen op www.hetwinkelweb.be kunnen woensdag nog intekenen.

Wie zijn laptop meebrengt kan meteen van start gaan en een winkelaccount aanmaken. Dankzij de steun van de Stad Oostende en het Vlaams Agentschap Ondernemen is dit bovendien geheel gratis.

 

De miniwebsite en productcatalogus worden dan omgetoverd tot een echte webshop met winkelwagentje. Dankzij het project kunnen de Oostendse handelaars kennismaken met webshops en testen wat dit voor hun zaak zou kunnen betekenen. Ook deze opportuniteit is volledig gratis.

Vanaf 15 maart gaan de eerste webshops online. Na de workshop krijgen de geïnteresseerden een demonstratie.

 Inschrijven voor deze workshop op 6 maart om 19 uur kan via  www.hetwinkelweb.be/inschrijven (inschrijven is gratis, maar verplicht)

Comments