Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Studente Kim Hennaert uit Oostende wint Belgerinkelfiets

Geplaatst 1 jul. 2014 00:24 door Ilse Snick
Afgelopen lente  liep in Oostende de actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Kim Hennaert uit Oostende is de gelukkige winnares van een prachtige Achille retrofiets. Op maandag 30 juni kreeg ze de fiets officieel overhandigd door burgemeester Jean Vandecastelee. 

‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ liep dit jaar van  zaterdag  26 april tot zaterdag 31 mei. Het was ondertussen het 6de jaar op rij dat de stad Oostende zich engageerde voor dit evenement. Met dit initiatief wil de stad de handelaars in de kijker zetten en mensen motiveren om hun auto thuis te laten wanneer ze boodschappen doen.

Deze editie was opnieuw een groot succes. Ruim 155 zaken deden enthousiast mee aan de campagne. Dit jaar kregen de klanten een lotje mee dat ze konden registreren op de belgerinkelwebsite. In Oostende waren er ongeveer 13800 geldige registraties. 

Kim Hennaert, een 21- jarige studente ostheopathie uit Oostende, werd uitgeloot als winnares. Als hobby is ze graag sportief bezig. 'In mijn vrije tijd maak ik regelmatig een fietstochtje met mijn vader, de fiets komt dus zeker van pas', aldus Kim. 


Comments