Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

SILVERHOME: reserveer nu een stand!

Geplaatst 9 sep. 2014 00:56 door Ilse Snick
Op maandag 22 september 2014 vindt in Kursaal Oostende de Zilverbeurs, de senioreninformatiebeurs van de stad Oostende, plaats. Gelijktijdig en op dezelfde locatie loopt ook SILVERHOME, de eerste beurs in Vlaanderen voor zelfstandig thuiswonen op latere leeftijd.
SILVERHOME is een initiatief van Moments Furniture met de steun van Voka Health Community. De toegang is gratis.Tijdens deze expodag informeren meer dan 80 exposanten de bezoekers over thema’s die senioren (60+) en hun omgeving (familie, zorgverstrekkers …) aanbelangen op het vlak van zorg, welzijn, mobiliteit, wonen, veiligheid, economie, onderwijs en vrije tijd. Daarnaast staan er verschillende lezingen en workshops op het programma.

Het Economisch Huis biedt bedrijven en handelszaken de kans om nog snel een stand te reserveren tegen voordeeltarief. Interesse? Stuur dan vóór vrijdag 12 september een mail naar info@silver-home.eu of contacteer Marijke De Mets, Project Manager SILVERHOME, 0475 80 49 29. Meer info: www.silver-home.eu.
Comments