Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Ruim 150 handelaars nemen dit jaar deel aan Met Belgerinkel naar de Winkel

Geplaatst 22 apr. 2014 02:40 door Ilse Snick   [ 22 apr. 2014 02:42 bijgewerkt ]
De stad Oostende neemt dit jaar voor de 6e keer deel aan de actie ‘Met Belgerinkel naar De Winkel’. Dit jaar loopt de campagne van zaterdag 26 april tot en met zaterdag 31 mei. Ruim 150 Oostendse handelaars schreven zich in. Nieuw dit jaar is dat de shoppers die met de fiets of te voet komen een Belgerinkel-lotje krijgen in plaats van een stempel op hun spaarkaart.

 ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, dat is dit jaar elke dag winnen! Doe van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in Oostende en maak kans op mooie prijzen.
Ook dit jaar belooft ‘Met Belgerinkel naar De Winkel’ een succes te worden. Ruim 150 enthousiaste handelaars hebben zich ingeschreven voor de campagne.

Anders dan andere jaren
Nieuw dit jaar is dat de handelaars iedere  fietsende klant belonen met een Belgerinkel-lot in plaats van met een stempel op een spaarkaart. Het is de bedoeling dat de klant zijn lotnummer registreert op de website (www.belgerinkel.be) om zo kans te maken op mooie prijzen. De hoofdprijs is een prachtige Achielle retrofiets.

Belgerinkel in Oostende is een gezamenlijk initiatief van de Stad Oostende, het Economisch Huis Oostende, Unizo, de VHB, CM en werkgroep Fietseling. 


Comments