Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Record editie van Met Belgerinkel naar de Winkel voor Oostende

Geplaatst 2 mei 2013 03:43 door Ilse Snick

De actie Met Belgerinkel naar de Winkel gaat dit jaar vanaf 4 mei weer van start. Deze campagne wil mensen warm maken om vaker de fiets te gebruiken voor hun verplaatsing naar de winkel. Oostende neemt al voor de vijfde keer deel aan Met Belgerinkel naar de Winkel. Het thema is dit jaar ‘Fiets je Kern Gezond’.

Met meer dan 180 deelnemende handelaars wordt Belgerinkel dit jaar een recordeditie voor Oostende. Vorig jaar kon je bij 70 handelaars terecht met je spaarkaart. Het Economisch Huis bezocht dit jaar heel wat handelszaken met de vraag om deel te nemen aan Belgerinkel. Ook alle wijken werden actief bezocht, aangezien net daar heel wat mensen hun boodschappen met de fiets of te voet doen. Deze directe aanpak heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen met maar liefst 180 deelnemende handelaars.

Shoppers die met de fiets of te voet komen krijgen bij de deelnemende handelaars een stempel op hun stempelkaart. Met een volle spaarkaart maken ze kans op de fiets van het West-Vlaamse topmerk Achielle. De Oostendse handelaars hebben het prijzenpakket nog aantrekkelijker gemaakt door mooie prijzen en waardebonnen te schenken.  De actie Met Belgerinkel naar de Winkel loopt tot 8 juni in heel Vlaanderen.

Dit jaar nemen er in Vlaanderen 180 steden deel aan Belgerinkel. Met Belgerinkel naar de Winkel is in Oostende een initiatief van de stad Oostende, het Economisch Huis Oostende, CM, Unizo, Fietseling en de VHB.

De lijst met deelnemende handelaars vind je hieronder!

Ĉ
Ilse Snick,
2 mei 2013 04:04
Comments