Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Oostende Koerse stelt nieuwe businessformules voor

Geplaatst 24 mei 2013 07:32 door Ilse Snick

Na het ongelofelijke succes van vorig jaar, meer dan 51.000 bezoekers, pakt de vzw Oostende Koerse samen met Eventor deze zomer opnieuw uit met Oostende Koerse op de Wellington Renbaan in Oostende. De majestueuze renbaan zal dienst doen als thuishaven voor 11 rendagen tijdens de zomer. 


'Nieuw dit jaar is de samenwerking met de Franse PMU waardoor we op 5 rendagen Premium Koersen kunnen aanbieden. We programmeerden ook 3 koersen met Arabische volbloedpaardenElke  avond treden na de koers ook Vlaamse artiesten op tijdens de Vedettenparade op het Esplanadeplein.' 


Oostende Koerse biedt verschillende formules aan:

-Ticket & Voucherpakket: koop een hoeveelheid tickets en trakteer je klanten op het familie-event van deze zomer. Deze formule is budgetvriendelijk en toch enorm gewaardeerd door klanten en/of personeel.

-Martini Jockey Club Formule: verras klanten, vrienden, familie en/of gezin op ‘A day at the races’ op het Bagatelle-terras, het mooiste plekje van de hippodroom, en geniet intussen van een zomerse BBQ. De Vedettenparade kun je volgen vanuit de VIP Box.

-Mas Tu Vu VIP Club: we ontvangen jouw gasten aan een gepersonaliseerde tafel (per 8 personen) in de nok van de tribune tussen ‘de diamanten’. Nergens ter wereld kan je op deze manier de koers beleven. Na de races krijgen de gasten toegang tot de VIP Box.


Om Oostende Koerse nader toe te lichten, is er op DONDERDAG 6 JUNI VANAF 19u00 op de Wellington Hippodroom te Oostende een VOORSTELLINGSAVOND.

PROGRAMMA: 

-19u00 Ontvangst met Martini Brut 

-19u45 Voorstelling Oostende Koerse 2013 

-20u45 Aansluitende receptie aangeboden door Salons ten Boogaerde 


Gelieve voor vrijdag 31 mei uw aanwezigheid (1 of 2 personen) te bevestigen bij Kim Van Vaerenbergh via mail op kim@oostendekoerse.be of op het nummer 0486 14 00 89. 


www.oostendekoerse.be

Wellington Hippodroom, Koningin Astridlaan 10 – 8400 Oostende

Comments