Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Nieuwjaarsreceptie Ondernemend Oostende: 26 januari 2015

Geplaatst 8 jan. 2015 05:15 door Ilse Snick
Revolutionaire technologieën zijn hot en happening. Onder ‘revolutionair’  verstaan we: iets nieuws dat verdringt  wat al bestaat, dat nog klein is maar iets groots wordt, dat grenzen en gedachten verlegt. Het gaat om toepassingen en industrieën van de toekomst die een heuse impact hebben op ons dagelijks leven en werken. Denk maar aan geavanceerde robotica, 3D-printing, drones, zelfrijdende auto’s, the internet of things, nieuwe voeding, …

De snelheid en het bereik van die ontwikkelingen zijn nagenoeg onbeperkt. Terwijl de telefoon 75 jaar nodig had om de wereld te veroveren, hebben sommige apps dezelfde afzetmarkt in slechts 35 dagen. 

Welke hippe producten komen er op ons af? Welke opportuniteiten bieden ze? Hoe zullen West-Vlaanderen en het ondernemerschap er anno 2050 uitzien? Hoe zullen onze West-Vlaamse bedrijven op die nieuwe technologieën inspelen? What’s next?

Dat is het thema van de Nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Oostende op maandag 26 januari 2015.

Programma

18u30: onthaal & badging
19u00: toelichting Spilliaertplan
             nieuwjaarsboodschap
             kortfilm 'What's next?'
             uitreiking Economische Vuurpijl
19u40: feestelijke receptie 


Praktische informatie

Locatie: Kursaal, Monacoplein 2 Oostende

Datum: Maandag 26/01 - 18u30

Inschrijven
40 €/p voor inschrijvingen tot en met 19/01
50 €/p voor inschrijvingen na 19/01

Prijzen zijn excl. btw en facturatie is na het evenement.

Inschrijven kan enkel via website: www.ondernemendoostende.be 

Ondernemend Oostende is een gezamenlijk initiatief van de Beenhouwerskring Oostende, Confederatie Bouw West-Vlaanderen, Confederatie van Immobiliënberoepen Kust, Horeca Middenkust, JCI Oostende Middenkust, Oostendse Havengemeenschap, Unizo Noord West-Vlaanderen, Verenigde Handelaars Bonden Oostende en Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.  Dit initiatief telt meer dan 70 partners, waardoor Ondernemend Oostende het grootste ondernemerstreffen in de regio vormt.
Comments