Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Met Belgerinkel naar de Winkel pakt opnieuw uit

Geplaatst 4 mei 2015 02:52 door Ilse Snick
Op uitdrukkelijk verzoek van handelaars en shoppers doet de stad Oostende opnieuw mee 'Met Belgerinkel naar de Winkel'. Deze fietspromotiecampagne wil mensen warm maken om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. En er zijn leuke prijzen te winnen.

Al meer dan 100 Oostendse handelszaken nemen van 25 april tot en met 30 mei 2015 deel aan de actie. Iedereen die met de fiets of te voet komt winkelen krijgt een Belgerinkel-sticker met een unieke code. Door deze code online te registeren, maak je kans om een mooie damesfiets te winnen van fietsproducent Minerva. Ook de stad Oostende voorziet in een aantal extra prijzen zoals unieke 'Belgerinkel' fietstassen.

Naast het nieuwe elektronisch spaarsysteem voorziet de stad nog steeds in een spaarkaart met stickers. De spaarkaarten kunnen gedeponeerd worden in de spaardozen die te vinden zijn in Toerisme Oostende (Monacoplein 2-9), UiTloket (CC De Grote Post), Stadhuis, het Economisch Huis Oostende (Graaf de Smet de Naeyerlaan 4) en Fijnbakkerij Debusschere (Nieuwpoortsesteenweg 489).

Belgerinkel is een gezamenlijk initiatief van Bond Beter Leefmilieu in samenwerking met de stad Oostende, het Economisch Huis Oostende, de Gezinsbond en Unizo.

Meer info: Gina Fichefet op 059-24.23.00
Comments