Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Late Night Shopping in Oostende op 15 mei

Geplaatst 6 mei 2015 00:50 door Ilse Snick
Oostende is dé Shoppingstad aan Zee. Voor het eerst pakt Oostende uit met een Late Night Shopping. Op vrijdag 15 mei, in het lange Hemelvaartweekend, blijven meer dan 140 Oostendse winkels in het centrum open tot 21 uur. Gezellig shoppen, genieten van de straatanimatie en de sfeer, extra attenties in de winkels en nadien nog een terrasje meepikken ... Kortom: niet te missen!

Meer dan 140 winkels uit het Oostendse stadscentrum openen op vrijdag 15 mei uitzonderlijk hun deuren tot 21.00 uur voor de Late Night Shopping. Tal van winkels voorzien een extraatje voor de shoppers, in de straten zorgen muzikale en andere acts voor sfeer, je kunt genieten van food and drinks, ... Kortom: de Oostendse winkelstraten zijn op 15 mei the place to be.  En om de avond in stijl af te sluiten vinden er nog Shopping Afterparty’s plaats in de Krush Club en de Tao.

Het initiatief voor deze eerste Late Night Shopping gaat uit van de vzw Centrummanagement in samenwerking met Toerisme Oostende, die mee aan de promokar duwt. Dit blijkt een goeie match te zijn. ‘De vele winkels uit het centrum waren meteen heel enthousiast over dit nieuwe event. Het Centrummanagement vindt duidelijk zijn plekje tussen de handelaars. En samen maken we er een uitdagend programma voor de shoppers. Het wordt ongetwijfeld een zeer leuke shoppingavond!’, aldus Johan Vande Lanotte, schepen van Lokale Economie en Toerisme. 

Toerisme Oostende zorgt met enkele spraakmakende acts en leuke live bands voor ambiance in de winkelstraten. En shoppen doen we in Oostende in stijl met een de Gin & Tonic Bar van Histoire d’O en heerlijke oesters van ‘De Oesterman’. Ook de horecazaken uit de winkelstraten verwennen de shoppers tijdens de Late Night Shopping. 

Door de samenwerking met Vinci Park kunnen we de shoppers een gratis parkingcheque ter waarde van 1 uur parkeren aanbieden (zolang de voorraad strekt). Bovendien maakt iedereen kans op een shoppingbudget van 300 euro. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een deelnameformulier invullen en op 15 mei binnen brengen bij de Hit Fm stand in het Feest- en Kultuurpaleis.  

Hit Fm zorgt op 15 mei trouwens ook voor de soundtrack bij de Late Night Shopping en zendt live uit tussen 18 en 21 uur vanuit het Feest- en Kultuurpaleis en is te beluisteren via 106.3fm of livestream via www.hitfmlive.be. Een verzoeknummertje? Geef dit dan snel door via de facebookpagina van Shop Oostende en win een etentje met vier vriendinnen.
In Oostende word je op 15 mei verwend, dus mis de Late Night Shopping niet!

Foto: (c) Dominique Jauquet
Comments