Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Jobmarketeer houdt jobronde in buurthuizen en dienstencentra

Geplaatst 29 jan. 2015 04:46 door Ilse Snick   [ 7 mrt. 2016 04:53 bijgewerkt door Economisch Huis ]
Heb je geen werk en weet je niet goed waar te beginnen om een job te bemachtigen? Ga dan langs bij jobmarketeer Jan Polley van het Economisch Huis Oostende. Voortaan vind je hem ook in jouw buurthuis of dienstencentra. Hij helpt je op weg in je persoonlijke zoektocht naar werk. Het wijkgebonden project start in februari 2015. 

Het Economisch Huis Oostende en VDAB brengen de werkgelegenheid nog dichter bij de werkzoekenden: jobmarketeer Jan Polley staat voortaan ook paraat in de buurthuizen en dienstencentra in alle wijken van Oostende.

Wat doet de jobmarketeer? 

Jobmarketeer Jan Polley is je persoonlijke begeleider in het vinden van jouw geschikte job. Hij helpt bij het opstellen van CV’s en sollicitatiebrieven, bereidt je voor op een sollicitatiegesprek, maakt je wegwijs in de werking van de VDAB en in het aanbod op de arbeidsmarkt. De jobmarketeer is vertrouwd met de VDAB en heeft zicht op zo goed als alle vacatures in de regio. Bovendien gaat hij actief op zoek bij bedrijven naar jobs. 

Wanneer is de jobmarketeer in jouw buurt? 

Vanaf februari 2015 is de jobmarketeer een halve dag per maand in alle buurthuizen aanwezig.

Een afspraak is niet nodig. Kom gewoon langs! 
Heb je de jobmarketeer nog niet kunnen strikken in je buurthuis? Je kunt hem ook telefonisch bereiken op 0479/01.37.90 of via jan.polley@oostendewerkt.be 


Comments