Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Infosessie over grote controleactie FAVV in Oostende

Geplaatst 18 apr. 2013 01:46 door Ilse Snick

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) controleert handelaars op geregelde tijdstippen. Daarnaast kiest het FAVV elk jaar een gemeente of stad uit om gedurende een hele week geconcentreerde controles uit te voeren van de volledige distributiesector. Dit jaar is dat Oostende. De actie is voorzien van maandag 17 juni 2013 tot en met zaterdag 22 juni 2013. Op donderdag wordt ook de openbare markt meegenomen in de controle.

De stad Oostende ondersteunt deze controles omdat dit de naam en faam van onze vele zaken hooghoudt. Het  Economisch Huis Oostende organiseert vooraf, samen met het FAVV, twee informatiesessiesBedoeling is dat iedere handelaar de kans krijgt om duidelijke informatie te bekomen over wat de controle precies inhoudt. 

Het FAVV geeft tijdens die infomomenten uitgebreid informatie, zowel over de algemene regelgeving als over de controles zelf. Zij zorgen ook voor een informatiebundel. Onder meer de gebruikte checklist zal u hierin terugvinden. Uiteraard zal u ook de kans krijgen om vragen te stellen.

We hopen u te kunnen verwelkomen op dinsdag 7 mei in het Economisch Huis. U kan kiezen om ofwel om 15.00u of om 19.30u de informatiesessie bij te wonen. Mogen wij u vragen om uw aanwezigheid te bevestigen via deze link http://goo.gl/RJdaX

Mocht u bijkomende inhoudelijke informatie wensen, dan kan u ook contact opnemen met ir. Hubert Gheysens, sectorhoofd FAVV (tel. 050 30 3770 of hubert.gheysens@favv.be).

Comments