Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Hotel Bero krijgt vierde ster na ingrijpende verbouwingen

Geplaatst 12 okt. 2012 02:47 door Ilse Snick

Het Oostendse Hotel Bero onderging de voorbije maanden een doorgedreven renovatie. Er werd geïnvesteerd om de kwaliteit en service nog te verhogen, waardoor het hotel van 3 naar 4 sterren is gegaan. 

Hotel Bero telde vóór de werkzaamheden 72 kamers. Vandaag zijn er dat 70. ‘We hebben een stuk bijgebouwd met volledige nieuwe kamers. Daarnaast hebben we een tiental kleinere kamers omgevormd tot grotere Ecology kamers, hierdoor heeft zelfs onze kleinste kamer nu een oppervlakte van 26 m².

Bij de uitbreiding trok Hotel Bero volledig de kaart van de ecologie. ‘Wij zijn het milieuvriendelijkste hotel van Oostende. Dat is een aspect dat steeds meer bedrijven weten te appreciëren. Bovendien is het een mooi raakvlak met de bedrijven die in de domeinen van milieu en energiebesparing werkzaam zijn’, leggen de zaakvoerders uit. 

Hotel Bero investeerde ook in een vernieuwd leisure center ‘Ninfea’, dat beschikt over een zwembad van 11m op 5m sauna, biosauna, stoombad, infraroodstralers en fitness. Verder kregen ook de seminariefaciliteiten een grondige facelift. ‘Met 2 nieuwe zalen erbij, beschikken we nu over 4 polyvalente vergaderzalen.’

Comments