Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Herfstbraderie in Oostende op 30 september, 1 en 2 oktober

Geplaatst 30 sep. 2016 11:53 door Ilse Snick
Op vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016 vindt de jaarlijkse Herfstbraderie plaats. Tijdens de Herfstbraderie kun je koopjes doen bij de handelaars van de centrumstraten.
Na Mode in Oostende en de eerste editie van de Zilvershopping pakken de handelaars van de Kapellestraat, Adolf Buylstraat, Christinastraat, Wittenonnenstraat en de omgeving Monaco, omgeving Marie-Joséplein, Mijnplein en Groentemarkt dit weekend uit met de Herfstbraderie. Tal van winkels uit het centrum geven korting en in de winkelstraten is het gezellig shoppen tussen de kraampjes door. De vzw Centrummanagement werkt voor de promotie en de organisatie van de Zomer- en de Herfstbraderie samen met Toerisme Oostende vzw. 
Oostende is dé Shoppingstad aan Zee en dat zal tijdens het eerste weekend van oktober duidelijk merkbaar zijn in het stadscentrum. De meeste winkels uit het centrum nemen deel aan de Herfstbraderie. Zo’n 120 handelszaken zijn inmiddels ingeschreven. Daarvan staan er 83 winkels buiten met een stand. 
Er zijn ook nog 22 externe standhouders die deelnemen aan de Herfstbraderie.
De promotie van de Herfstbraderie gebeurt onder meer door middel van affiches, advertenties in De Zondag en De Zeewacht en via de diverse sociale media kanalen. 

Comments