Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Herfstbraderie in Oostende op 2, 3 en 4/10

Geplaatst 30 sep. 2015 01:22 door Ilse Snick

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2015 vindt de jaarlijkse Herfstbraderie plaats. Tijdens de Herfstbraderie kun je koopjes doen bij de handelaars van de centrumstraten.

De handelaars van de Kapellestraat, Adolf Buylstraat, Christinastraat, Wittenonnenstraat en de omgeving Monaco, omgeving Marie-Joséplein, Mijnplein en Groentemarkt pakken tijdens het weekend van 2-4 oktober uit met de Herfstbraderie. Tal van winkels uit het centrum geven korting en in de winkelstraten is het gezellig shoppen tussen de kraampjes door. De vzw Centrummanagement werkt voor de promotie en de organisatie van de braderieën samen met Toerisme Oostende.

“Met de vzw Centrummanagement opteren we voor kwaliteitsvolle braderies”, aldus centrummanager Ilse Snick. “Er is streng geselecteerd in het bestand van de externe standhouders zodat alleen kwaliteitsproducten aangeboden worden.” 

“Door de braderie uit de breiden naar alle centrumstraten willen we er een gezellig shoppinggebeuren van maken. Oostende is dé Shoppingstad aan Zee en dat zal tijdens het eerste weekend van oktober duidelijk merkbaar zijn in het stadscentrum.”

De meeste winkels uit het centrum nemen deel aan de Herfstbraderie. Zo’n 163 handelszaken zijn inmiddels ingeschreven. Daarvan staan er 76 winkels buiten met een stand. 

Er zijn ook nog 28 externe standhouders die deelnemen aan de Herfstbraderie.
Comments