Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Gratis infosessies voor ondernemers: onderhandelen met de bank

Geplaatst 4 feb. 2013 02:39 door Ilse Snick
Het Economisch Huis Oostende start op maandag 18 februari 2013 met een tweede reeks infonamiddagen voor ondernemers. Van financieel expert Paul Merlevede krijgen ze individuele en concrete begeleiding omtrent de financiële noden van hun onderneming. Hij geeft ze onder meer tips en informatie om te onderhandelen met hun bank.

Paul Merlevede ( °1951 ) werkte gedurende 21 jaar in een Belgische grootbank in diverse functies, zowel in het commerciële als in het kredietendepartement.  Sinds meer dan 20 jaar is hij actief als zelfstandig consulent en trainer lesgever op het domein van financiële begeleiding van KMO’s. ‘Het is de bedoeling om tijdens deze sessies een duidelijk overzicht te krijgen van de financiële noden van de onderneming en hoe ze kunnen worden ingevuld’, stelt Paul Merlevede, die zich belangeloos inzet voor economisch Oostende. ‘Ik zie dit als een missie’, vervolgt hij. ‘Beroepshalve heb ik maar al te vaak de gevolgen gezien van een gebrekkige voorbereiding op financieel vlak’, vindt hij.

Vorig jaar vonden er reeds vier infonamiddagen plaats met Paul Merlevede. De belangstelling was toen groot. Daarom wordt dit initiatief nu herhaald en meteen opengesteld voor alle ondernemers en niet enkel voor starters.

De eerste infonamiddag vindt plaats op maandag 18 februari in het Economisch Huis Oostende. Ook op maandag 25 maart en op maandag 22 april kun je voor financieel advies terecht bij Paul Merlevede in het Economisch Huis Oostende.

Schrijf je hier in!


Comments