Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Etalagewedstrijd Cats: Oostende wordt Kattenstad aan Zee!

Geplaatst 20 jun. 2013 05:56 door Ilse Snick

Deze zomer maakt de bekende musical Cats drie weken lang het mooie weer in onze Stad aan Zee. Kursaal Oostende lanceert daarom de grote Cats Etalagewedstrijd. De bedoeling is om een sfeer te creëren in de stad, waarbij de mensen op de meest originele manier in contact worden gebracht met de musical Cats. Een katachtig gedecoreerde etalage, een lobby met een gigantische kat in papier-maché of een zaal met kattenpootjes op de vloer, het kan allemaal!

De hoofdprijs voor de mooiste en best gedecoreerde zaak is een weekend naar Londen. Daarnaast zijn er 50 duotickets voor de musical Cats en kunnen bovenop de gewonnen tickets kaarten aan een gunstig tarief gekocht worden. 

Neem enkele foto's van de decoratie en mail die voor 5 juli 2013 naarcats@kursaaloostende.be. Zeven weken lang worden er winnaars bekend gemaakt. De winnaar van de hoofdprijs wordt bekend gemaakt op 14 augustus.

Om de Oostendse handelaars en ondernemers wat op weg te helpen beschikt Kursaal Oostende over een aantal hulpmiddelen die kunnen dienen als inspiratiebron of als ondersteuning. Er zijn onder andere flyers, affiches en digitaal materiaal ter beschikking. Deze kunnen opgevraagd worden per mail: cats@kursaaloostende.be of contacteer Jonas op 059/34 00 71.

Voor meer details en informatie, raadpleeg het volledige wedstrijdreglement.

Comments