Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Economisch Huis zoekt Meest Verdienstelijke Onderneemster 2013

Geplaatst 21 jan. 2013 00:32 door Ilse Snick
Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag reikt het Economisch Huis Oostende voor de vijfde keer haar award voor ‘Meest Verdienstelijke Onderneemster’ uit. Vorig jaar waren er vijftien kandidates. De award ging naar Carolien Decoo van Stoffen Carolien, één van de weinige zelfstandige stoffenwinkels in Oostende met een naaiatelier. Zij kreeg een bronzen kunstwerk van MaRf ‘Open mind, open future’.

Ook voor dit jaar kunnen kandidates genomineerd worden.  Het indienen van kandidaturen kan tot 25 februari. De beoordeling en beslissing door een jury gebeuren begin maart. Deelneemsters aan deze wedstrijd moeten een commerciële activiteit hebben in Oostende. De award beloont een onderneemster die door haar originele aanpak een duidelijke meerwaarde betekent voor Oostende. Elke kandidatuur dient te worden vergezeld van een duidelijke motivatie waarom deze onderneemster in aanmerking komt voor de trofee.
 
Op vrijdag 8 maart wordt de Meest Verdienstelijke Onderneemster in de bloemetjes gezet tijdens een namiddaggesprek rond het thema ‘Creatieve Vrouwen’.

Info en inschrijvingen: gina.fichefet@oostendewerkt.be, tel 059 24 23 00.

Comments