Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Cool Solutions bestelt 60 nieuwe opleggers

Geplaatst 3 sep. 2013 02:10 door Ilse Snick
Van Hool, onafhankelijk constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen, levert 60 schuifzeilwagens aan transportbedrijf Cool Solutions uit Oostende. Dat meldt Transport Online. Het is de grootste order in de jonge geschiedenis van Cool Solutions, dat hiermee haar plannen extra kracht bijzet.

De 60 schuifzeilopleggers zijn volledig gebouwd in functie van de specifieke opdrachten die voor de klanten van Cool Solutions uitgevoerd worden. Het betreft 60 ferry opleggers met een lengte van 13,60 meter. De opleggers zijn uitgerust met binnenliggende zijborden, een versterkt chassis en een stevige bovenbouw die voldoen aan de strengste normering voor laadzekerheid.

'Dankzij een creatieve aanpak, de dagelijkse inzet van een team enthousiaste medewerkers en voortdurende investeringen in oplossingsgerichte toepassingen en in rollend materiaal, groeide Cool Solutions sinds 1999 uit tot een vaste waarde in de transportwereld', zegt Romuald Lagast, CEO bij Cool Solutions in Transport Online. 'Met deze nieuwe schuifzeilopleggers kunnen we meer dan ooit flexibiliteit bieden aan onze klanten en de transit-tijden nog meer dan voorheen tot een strikt minimum beperken'.

Cool Solutions is een internationale transportorganisatie opgericht in 1999 met hoofdvestiging in Oostende. Het bedrijf is gespecialiseerd in tijdsgebonden vrachten tussen het Europese vasteland, Engeland, Wales, Schotland en vice versa. Vanuit het kantoor in Oostende worden alle transporten gecoördineerd op het vaste land, Zuid Engeland en Wales. De kantoren in Hull en Gateshead nemen de verdere opvolging in Noord Engeland en Schotland voor hun rekening.
Comments