Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Christmas Beauty Fair in Ondernemerscentrum Oostende

Geplaatst 9 dec. 2013 06:35 door Ilse Snick

Op zaterdagavond 14 december organiseert styliste Marian Denolf samen met een tiental plaatselijke zelfstandigen de eerste Christmas Beauty Fair in het Ondernemerscentrum van Oostende. Vanaf 20u ontdekken bezoekers originele en exclusieve beautygeschenkideeën die vervaardigd zijn door West-Vlaamse kleine ondernemers.


Voor dit gratis ruik-, proef- en voelevenement wordt de benedenverdieping van het OC Oostende aan de Graaf de Smet de Naeyerlaan omgetoverd tot een heuse Beauty Kerstmarkt met professionele make-up en verzorgingsproducten, exclusieve parfums, stijlvolle juwelen en persoonlijk stijladvies.


Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht in de bistro De Vaughan die voor dit evenement een Happy Hour van 20u tot 21u met aangepaste snacks voorziet. De avond wordt opgeluisterd door een dj die zorgt voor een gezellige sfeer.


De toegang tot de Beauty Christmas Fair is gratis, het Ondernemerscentrum Oostende (Graaf de Smet de Naeyerlaan 4) ligt op 300m van het station van Oostende, gratis parking in de buurt.


Meer info: www.SalonDesFemmes.be

Comments