Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Belgerinkel gaat retro: win een fiets van Achielle!

Geplaatst 7 mei 2012 06:13 door Ilse Snick

Oostende neemt dit jaar al voor de vierde keer deel aan de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Burgemeester Jean Vandecasteele gaf vorige week het startschot van Belgerinkel in de fietsenzaak Gino Carts & Bikes. De actie loopt tot en met 9 juni  en staat in het teken van de retrostijl. Belgerinkel spoort de mensen aan om meer de fiets te nemen om te gaan winkelen.

De deelnemende winkels geven een stempeltje aan klanten die te voet of met de fiets komen.  Mensen die 7 stempels verzamelen op hun spaarkaart, maken kans om de vintage-fiets van Achielle of één van de vijf hippe fietsmanden te winnen.  Je kan ook voor de fietsmand sparen mits opleg van 17 euro.

De deelnemende handelaars uit Oostende zorgen ook dit jaar voor een mooie aanvulling van het prijzenpakket met waardebonnen van hun zaak.

Belgerinkel in Oostende is een organisatie van de stad, het Economisch Huis, de handelaars, CM, Unizo en de werkgroep Fietseling. De lijst met deelnemende handelaars is terug te vinden op www.belgerinkel.be/oostende.

Comments