Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

Bakkerij DeCock brengt ontbijtmand aan huis met de bak(kers)fiets

Geplaatst 12 feb. 2014 05:05 door Ilse Snick
Bakker Luc David van Huis DeCock in de Langestraat pakt dit weekend uit met een originele actie voor Valentijn. De bakker bezorgt in Oostende ontbijtmanden aan huis met een bakfiets. Tom Vanderhoeght van Gino Carts & Bikes zorgt voor de fietsen.

Wie dit weekend zijn geliefde wil verrassen met een heerlijk Valentijnsontbijt kan daarvoor terecht bij Bakkerij DeCock in Oostende. De ontbijtmanden worden in Oostende gratis aan huis gebracht met de bakfiets, die voor de gelegenheid dienst doet als bakkersfiets. ‘Deze milieuvriendelijke wijze van transporteren past volledig in onze visie. Zo gebruiken wij biograan en bakken we desembroden. Ook wat mobiliteit betreft is dit een bewuste keuze. Met de bakfiets kunnen we overal gemakkelijk leveren en parkeren’, legt bakker Luc David uit. 

Hij speelt hiermee ook in op de vele tweedeverblijvers die klant zijn bij Huis DeCock. ‘Deze mensen komen de vrijdagavond aan in Oostende. Met onze ontbijtmand hoeven ze niet meteen boodschappen te doen. Wij voorzien alles: verse broodjes, beleg, vers fruitsap, yoghurt, …’.
Info: Huis DeCock, Langestraat 60 in Oostende, 059/70.31.73, info@bakkerijdecock.be.
Comments