Economisch nieuws‎ > ‎Nieuwsflash‎ > ‎

7 nieuwe Q-labels voor Oostende

Geplaatst 20 jun. 2013 05:09 door Ilse Snick

Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois en gedeputeerde Franky De Block hebben aan 30 toeristische ondernemers, waarvan 7 in Oostende, het Q-label overhandigd. Het gaat om ondernemers die zich engageerden om een kwalitatieve dienstverlening te garanderen aan hun gasten.

 

Het kwaliteitstraject bestaat uit opleiding en individuele begeleiding op maat. Daarnaast kunnen ondernemers leren van collega’s en ervaringen uitwisselen tijdens bedrijfsbezoeken. Tot slot gingen de ondernemers aan de slag met de suggesties van hun gasten die zij kregen in een klantentevredenheidsonderzoek.

 

Alle deelnemers werden bezocht door mystery guests. Deze mystery guests beoordeelden onder andere de vriendelijkheid, de gastvrijheid en de netheid van de deelnemende zaken. Na de goedkeuring van het kwaliteitsdossier door de projectjury, behaalden 30 ondernemingen het Q-label. Dit kwaliteitslabel is geldig voor een periode van drie jaar. Alle ondernemingen met het Q-label staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening aan hun gasten.


In Oostende kregen volgende zaken een Q-label: Ostend hotel, Hotel Louisa, Hotel Princess, Restaurant Mange-Tout, Attractie Raversijde, Rederij Franlis, Zeilschip Mercator

Naast de nieuwe labels, haalden dit jaar ook volgende bedrijven aan de kust hun verlenging voor 3 jaar binnen: Hotel Duinhof, Grand Hotel Belle Vue, Hotel Ramada Ostend, Hotel Glenmore, Hotel Europe, Hotel Pacific, Restaurant Lobster, Bierspeciaalzaak den Toogoloog, Hotel Cosmopolite, Restaurant Botticelli, Hotel Ter Zilte, Tea-room Rubens, Parkhotel en Hotel Ambassador.

Op www.deqfactor.be kan u alle 150 zaken raadplegen die intussen het Q-label behaalden.


Comments