Economisch nieuws‎ > ‎Archief 2010‎ > ‎

Werken Filip Van Maestrichtplein volop bezig

Geplaatst 9 nov. 2010 08:00 door admin Oostendewerkt.be   [ 9 nov. 2010 08:00 bijgewerkt door Nathalie De Weerdt ]

De heraanleg van het Filip Van Maestrichtplein en de Edith Cavellstraat is volop aan de gang. Hier vind je een overzicht van de werken. Zo schrijft Het Nieuwsblad.

De heraanleg van het Filip Van Maestrichtplein en de Edith Cavellstraat is volop aan de gang. Tijd voor een stand van zaken! <^>

De werkzaamheden van de nutsmaatschappijen TMVW, Eandis en Belgacom zijn voltooid. Aannemer Penninck start op dinsdag 25 mei met de eerste fase van de riolerings- en wegeniswerken Er wordt in twee fasen gewerkt.

Fase 1 start op 25 mei.

Tegen het bouwverlof is de riolering afgewerkt. De afwerking van de wegwerkzaamheden is voorzien na het bouwverlof (6 augustus). Tegen september/oktober is de eerste fase afgewerkt met uitzondering van de blauwe hardsteen aan het Filip Van Maestrichtplein.

Fase 2 start na het bouwverlof (6 augustus). Vanaf september 2010 worden de wegwerkzaamheden afgewerkt met voltooiing tegen oktober/november met uitzondering van de blauwe hardsteen aan het Filip Van Maestrichtplein. Vanaf half september wordt het Filip Van Maestrichtplein voorzien van blauwe hardsteen.

Comments