Economisch nieuws‎ > ‎Archief 2010‎ > ‎

Middaggesprek Resoc Oostende en Flanders Marine

Geplaatst 9 nov. 2010 08:02 door admin Oostendewerkt.be   [ 9 nov. 2010 08:02 bijgewerkt door Nathalie De Weerdt ]

Bent u geïntrigeerd door alle spraakmakende verhalen over eilanden voor de Belgische kust, getijdenenergie of brandstof uit algen? Wilt u het fijne weten over de organisatie die alle marine en maritieme actoren in ons land in één organisatie wil bundelen? Kom dan op dinsdag 14 september vanaf 11.30u naar de Kursaal Lounge Bar.

RESOC Oostende en Flanders Marine zijn gastheer tijdens een middagcauserie waarbij een 4-koppig panel het publiek zal onderhouden over belang, opzet en de uitdagingen die Flanders Marine als organisatie wil aangaan.

De sprekers zijn: Jan Strubbe (voorzitter van Flanders Marine), Jan Mees (voorzitter van het Vlaams Instituut voor de Zee), woordvoerders van de baggerfirma’s Deme en Jan DeNul en Ann Van Assche (coördinator van Flanders Marine).

Het debat start om 12 uur en wordt gemodereerd door journalist Stefaan Kerger.

De middagcauserie is gratis toegankelijk , maar inschrijven is verplicht bij Hilde Pierloot op T.059 34 01 61, F.059 34 21 31 of hilde.pierloot@vliz.be. Naast een pittig debat krijgt iedereen die zich heeft ingeschreven een belegd broodje en een drankje.

Comments