Economisch nieuws‎ > ‎Archief 2010‎ > ‎

Google Enterprise kiest Oostends bedrijf als partner

Geplaatst 9 nov. 2010 08:02 door admin Oostendewerkt.be   [ 9 nov. 2010 08:02 bijgewerkt door Nathalie De Weerdt ]

Wat hebben het Economisch Huis Oostende, Dewaele vastgoed en advies, Accountants Vercruysse & Tourlemain, Hotel Empire maar ook KLM en Jaguar/Landrover met elkaar gemeen? Ze werken tegen Google-snelheid met documenten, agenda en email... zonder complexiteit.

U kent ongetwijfeld Google van zoeken op het internet. Minder bekend is dat Google Enterprise, de afdeling die bedrijfsapplicaties ontwikkelt, heel hard werkt om u te helpen uw bedrijfsvoering te verbeteren.

De Google Enterprise-oplossingen bieden grote en kleine ondernemingen een verhoging van hun efficiëntie door overal en altijd bij hun informatie te kunnen komen. Een browser en een internetverbinding op kantoor, bedrijf, hotel, thuis volstaan. Smartphone, Blackberry, laptop of iPad? Zo gedaan.

Google Enterprise Partner koos het Oostendse bedrijf Romneya als zijn partner. Romneya adviseert over en brengt bedrijven naar de 'cloud' in België en Nederland. Eerst toont Romneya wat het oplevert. Daarna helpen ze uw bedrijf rimpelloos overschakelen. ze doen dit dagelijks voor bedrijven met +50 medewerkers, vaak met verschillende internationale vestigingen.

Info: www.romneya.be

Comments