Groep Sleuyter nieuwe hoofdsponsor van KV Oostende

Geplaatst 9 nov. 2010 07:41 door admin Oostendewerkt.be   [ 9 nov. 2010 07:41 bijgewerkt door Nathalie De Weerdt ]

Groep Sleuyter wordt de komende drie jaar hoofdsponsor van KVO. De projectontwikkelaar was eerder al sponsor van de voetbalclub en leidde de kustploeg toen van derde naar eerste klasse.

Groep Sleuyter volgt concurrent Bouwgroep Versluys op als hoofdsponsor van KV Oostende. Sleuyter bereikte een akkoord voor drie jaar met een optie om het contract een jaar te verlengen.

Voor het Oostendse familiebedrijf betekent de overeenkomst een terugkeer naar de oude stal. Tussen 2001 en 2004 was Groep Sleuyter al hoofdsponsor van KVO en de groep bewerkstelligde toen mee de promotie naar eerste klasse.

De Groep Sleuyter was de afgelopen jaren sponsor van KV Kortrijk, dat eveneens de promotie naar eerste klasse behaalde. Franklin is blij opnieuw bij het Oostendse voetbal betrokken te zijn.

'Ons hart ligt in Oostende. Daar kunnen we niet om heen. De jeugd van KVO zijn we de afgelopen jaren blijven steunen, maar de komende drie jaar gaan we dus opnieuw een stap verder. Voor ons was dit een belangrijke kans die zich voordeed. Op sportief belangrijk is dit interessant voor de club, voor ons bedrijf heeft de overeenkomst een belangrijke commerciële waarde. De reacties van de supporters zijn in elk geval hoopgevend', aldus Franklin Sleuyter.

Als nieuwe hoofdsponsor van KVO lijkt de Groep Sleuyter de kaart van de plaatselijke sport te trekken. De multifunctionele basketbalzaal werd eerder al omgedoopt tot Sleuyter Arena en BC Oostende kan ook nog steeds op sponsoring van de groep rekenen.

Comments