Groep Sleuyter houdt vast aan strategie

Geplaatst 9 nov. 2010 07:36 door admin Oostendewerkt.be   [ 9 nov. 2010 07:36 bijgewerkt door Nathalie De Weerdt ]

De huidige crisis lijkt de Groep Sleuyter, een grote speler op de bouwmarkt, weinig te deren. Ook niet op het vlak van tewerkstelling. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

'Het lijkt vreemd, maar aan de huidige crisis zijn er toch voordelen verbonden', stelt Anthony Sleuyter, personeelsdirecteur bij de Groep Sleuyter. Het toonaangevende familiebedrijf voor de bouw en verkoop van luxeflats wordt geleid door Franklin Sleuyter, in samenwerking met zijn zonen Anthony, Steven en Kenneth. De algemene leiding wordt al een tijdje waargenomen door directeur en ex-Kinepolisbaas Gilbert Deley.

'We hebben veel minder moeite om personeel te vinden. Momenteel zijn we nog op zoek naar een technisch tekenaar, maar voor de rest krijgen we veel spontane sollicitaties. Iedereen mag zich hiervoor trouwens aanbieden. We kijken altijd uit naar goede mensen en houden steeds hun gegevens bij voor later, als er meer vacatures zijn.'

'Het bedrijf kent weinig verloop bij het personeel en dat is toch een goed teken. De crisis heeft weinig invloed op ons. We houden vast aan onze strategie en plannen zelfs twee jaar vooruit', besluit Anthony Sleuyter in Het Nieuwsblad.

Comments