Gratis welness tijdens opening O2 Oostende

Geplaatst 9 nov. 2010 07:42 door admin Oostendewerkt.be   [ 9 nov. 2010 07:42 bijgewerkt door Nathalie De Weerdt ]

Toerisme Oostende geeft dit weekend het startschot voor O2 Oostende. Van 5 september tot 28 februari kan je in Oostende ontspannende wellnesspakketten reserveren, eventueel met een hotelovernachting. Toerisme Oostende vzw ontwikkelde een handige brochure en website met een overzicht van alle deelnemers.

Reserveren kan rechtstreeks bij de wellnesscentra of via Toerisme Oostende vzw. Alle wellnesspakketen en hotels zijn gebundeld in de O2 Oostende brochure (gratis aanvragen bij Toerisme Oostende vzw, T: 059/701199 of info@toerisme-oostende.be) of op www.O2Oostende.be.

Tijdens het openingsweekend op 5 en 6 september kan iedereen gratis deelnemen aan massages, gelaatsverzorgingen, make-up, manicure, zumba, massagebaden en sauna. De kleinsten kunnen zich laten verwennen in de kindertent. Dit alles met zicht op zee. Bezoekers melden zich tussen 13 en 18 uur aan de onthaalbalie op de Albert I-Promenade aan en ontvangen een gratis pasje voor een behandeling naar keuze. Een drankje aan de Martini loungebar en een verwenpakketje krijgt men er bovenop.

Place to be: 5 en 6 september van 13 tot 18 uur – Albert I-Promenade t.h.v. Kursaal Oostende.

Comments