Economisch Huis neemt intrek in Hotel Europa na waterlek

Geplaatst 9 nov. 2010 07:36 door admin Oostendewerkt.be   [ 9 nov. 2010 07:36 bijgewerkt door Nathalie De Weerdt ]

Door een waterlek zijn de kantoren van het Economisch Huis aan de Van Iseghemlaan 48 tijdelijk niet toegankelijk. Voorlopig neemt het Economisch Huis zijn intrek in een vergaderzaal van het Hotel Europe in de Kapucijnenstraat.

De waterschade ontstond in de nacht van dinsdag op woensdag door een lek in een appartement op de tweede verdieping van het Helmondgebouw. De woning vlak onder het appartement bleef gespaard van schade, maar de ravage in het Economisch Huis is aanzienlijk. Het water sijpelde via de openingen van de verlichting op kasten, bureaus en computers. Ook heel wat documenten en dossiers raakten vernield.

Voor het Economisch Huis komt het waterlek op een slecht moment. Naast de gewone activiteiten wordt er ook volop gewerkt aan de organisatie van evenementen als Open Plassendaledag, de Bedrijvensportdag, Wijk in Beweging en Met Belgerinkel naar de Winkel.

Het kantoor wordt nu voor minstens een maand ondergebracht in een vergaderzaal van Hotel Europa, van waar de activiteiten worden verder gezet.

Comments