PLASSENDALE IV

Plassendale IV is het gebied tussen de spoorweg, de Stationstraat, de Zandvoordestraat en de Klokhofstraat. 


Duranet

Duranet is fabrikant en leverancier van kunststofnetten, dekzeilen en technisch textiel. De producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor het beschermen en afschermen van mensen, dieren, planten en materialen.

Ze worden toegepast in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land-en tuinbouw en de sport- en recreatiesector. 

Duranet is actief op de Europese markt en levert uitsluitend aan handelaren en professionelen.


www.duranet.be

 

Europal

Europal werd opgericht in 1947 en is door haar diversiteit uitgegroeid tot een ISO-gecertificeerd full-service verpakkingsbedrijf van internationaal niveau. Naast ontwerp en productie van totaalconceptverpakkingen biedt zij Packaging en Inbound Supply Chain Solutions aan in diverse industriële sectoren zoals investeringsgoederen, automotive, voedingsmiddelen, electronica en farmaceutica.

www.europal.be

 

POM Doorgangsgebouw

Het doorgangsgebouw van de POM, de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij, in de Zandvoordestraat 503-509 in Oostende telt vier units die telkens beschikken over een kantoor van 120 m² en een atelier van 500 m². 

www.pomwvl.beLa Lorraine Oostende - Flanders Bakery

Flanders Bakery maakt deel uit van de La Lorraine Bakery Group.  Dat is de nummer 1 in België wat betreft de productie en distributie van een ruim gamma verse broodproducten en patisserie. La Lorraine Bakery Group heeft een uitgebreid gamma broodproducten, viennoiserie en patisserie,  dit in vers, bake-off of verpakt onder beschermende atmosfeer. Zo levert La Lorraine  dagelijks aan meer dan 1.000 verkoopspunten.

www.fgbb.be

 

Icemark

Icemark is een toonaangevend bedrijf in de import, export en distributie van verse vis en seaf
ood, vooral uit IJsland. Elke dag worden de fijnste producten geselecteerd, verwerkt en overgevlogen met de eerst mogelijke vlucht.

Door de uitstekende contacten met de belangrijkste producenten van vis, kan Icemark een constante aanvoer verzekeren van de hoogste kwaliteit.

www.icemark.be

 

Versluys Bouwgroep

 
Versluys Bouwgroep realiseerde sinds 1908 meer dan 380 vastgoedontwikkelingen als ruwbouwaannemer. Binnenkort start Versluys met de realisatie van een nieuw stadsdeel op de maritieme site Oosteroever.

Met een oppervlakte van 120.000 m², wat resulteert in 1.200 woonappartementen waarvan 90% met zicht op zee, is dit het grootste woonproject in jaren aan de Belgische kust.

CEO van Versluys Bouwgroep is Bart Versluys. 

www.groepversluys.be

 

De Bree Solutions

De Bree Solutions zorgt voor integraal afvalbeheer met respect voor het milieu. De firma is gestart als reinigingsbedrijfmaar groeide intussen uit tot een firma met een uitgebreide waaier aan activiteiten. Naast afvalbeheer staat De Bree Solutions ook in voor grondreiniging, saneringen, groenrecycling, tijdelijke opslagplaats en cleaning.

www.debree.be

 

General Stores

General Stores is opgericht in 1947 als scheepsbevoorrader. In de jaren 1980 werd de zaak flink uitgebouwd in het invoeren van kwaliteitswijnen, in de beginfase voornamelijk Franse wijnen. Het bedrijfsgebouw in de Zandvoordestraat 492 werd aangepast voor het opslaan van wijnen. Geleidelijk aan werd het gamma en de kennis uitgebreid met wijnen uit Spanje, Portugal, Oostenrijk, Italië, Australië, Chili, Argentinië en Noord Amerika. Tot het cliënteel behoren zowel particulieren als horeca.

www.generalstores.be
Marine Harvest Belgium

Marine Harvest Belgium produceert gerookte en gemarineerde vis.

De vissoorten die er bewerkt worden zijn zalm, heilbot, haring en makreel. De vestiging in Oostende heeft ook verpakkingsafdeling eneen afdeling verkoop en distributie.  Marine Harvest Belgium is één van de twee Belgische vestigingen van Marine Harvest VAP Europe.

Plant Manager is Yves Jansens. 

www.marineharvest.com


Van Huele Gebr.

De nv Van Huele is actief in de bouw- en aannemingssector sinds 1909. Het verhaal van dit bedrijf is er één van degelijke familiale traditie en zin voor toekomstgericht ondernemerschap. Bij het begin van de 21-ste eeuw is Van Huele  aan zijn vierde generatie toe.

Het bedrijf groeide uit tot een pro-actieve onderneming met een brede diversificatie en een gespecialiseerde knowhow, een performante logistiek en ervaren medewerkers.

www.van-huele.be


Keuringsbureau Motorvoertuigen (KM) 

Keuringsbureau Motorvoertuigen (KM) nv, met hoofdzetel in Oostende, is verantwoordelijk voor de keuring van voertuigen en het afnemen van rijbewijsexamens in West-Vlaanderen. Het keuringsstation in Oostende telt vier keuringslijnen, waarvan twee voor personenwagens en twee voor gemengd gebruik. Die zijn samen goed voor een maximale dagcapaciteit van 170 personenwagens en 100 vrachtwagens.

www.km.be

 

VDAB

www.vdab.be

 

Coppin

Het bedrijf Coppin is een werkplaats voor alles wat met mobiliteit te maken heeft: vrachtwagens, auto’s, motoren. Het bedrijf beschikt zowel over een atelier als een magazijn. In 2013 verhuist Coppin naar de IJslandstraat 9. De bouwwerkzaamheden zijn gestart begin 2012. 

Zaakvoerder is Reginald Coppin

www.a-coppin.be

 

Luna’s Smoefelboetiek en St. Aubertus Bakkerijen

De St.Aubertus bakkerijengroep is een winkelketen met 14 verkoopspunten langs de kuststrook. 

Daarnaast zijn er ook 5 Smoefelboetieks die belegde broodjes verkopen.

Het magazijn verhuisde onlangs naar de nieuwe vestiging in de IJslandstraat. 
Zaakvoerder is Carlo Sanders.


www.st-aubertus.be
NV Straton

De NV Straton, actief in de kledijsector,  verhuisde naar Plassendale IV in de IJslandstraat naast Icemark. Straton is het moederbedrijf van de kledingketen Viva.

Zaakvoerder is Peter Goemaere.


Gesco

Gesco is een bedrijf actief in de verkoop en het onderhoud  van schrob- en kuismachines. Het bedrijf werd eind 2011 overgenomen door de familie Buyck uit Avelgem. De overname heeft geen impact gehad op de continuïteit van de activiteit in Oostende, die vorig jaar fors gegroeid is. 

www.gesco.be


Neptunus 

Vishandel Neptunus heeft als activiteiten import, export en groothandel in vis. In eigen atelier wordt de verse vis versneden. De groothandel legt zich toe op de rechtstreekse aankoop per vliegtuig uit IJsland zodat de versheid maximaal gegarandeerd wordt. Neptunus bouwt een volledig nieuw bedrijf op Plassendale IV. 

Zaakvoerder is Bart Van Molle.  Auto Orange Fresh

Het bedrijf Auto Orange Fresh verdeelt automatische fruitpersen voor vers appelsiensap.


Huurland
Huurland is een familiaal verhuurbedrijf dat haar klanten ontzorgt in tijdelijke materiaalbehoeften voor bouw&renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud. Huurland heeft meer dan 725 oplossingen voor op de werf die zij verhuurt vanuit 9 filialen in Oost- en West-Vlaanderen: Aalst, Brugge, Brussel, Gent expo, Gent haven, Kortrijk, Oostende, Oudenaarde, Roeselare, Zele. In Oostende is Huurland gevestigd in de Zandvoordestraat 530.